Verzekerd van helder advies

Waarom een accountant of adviseur?

Een accountant of adviseur is de vertrouwenspersoon van u als ondernemer en is deskundig op administratief, bedrijfseconomisch, juridisch en/of accountancy gebied. De onafhankelijkheid van een adviseur zorgt er daarnaast voor dat u erop kunt rekenen dat hij of zij een helder en objectief klankbord zal zijn. Bij problemen kan een accountant bovendien adviezen geven of verwijzen naar zijn netwerk van professionals.

Continu veranderende wet- en regelgeving. Een dynamische markt. Ontwikkelingen en trends. Allemaal zaken die u de nodige hoofdbrekens kunnen bezorgen. En waarop u – het liefst gisteren – adequaat en snel moet reageren.

Bij Admifa spelen we constant in op al die veranderingen. Dit vraagt ook om samenwerking met grote, specialistische organisaties die al die verschillende takken van sport van a tot z beheersen.

Daarom is Admifa aangesloten bij de NBA en bij Extendum!

De NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

De NBA helpt accountants hun cruciale rol in de maatschappij te vervullen, nu en in de toekomst.

Ook zijn we aangesloten bij Extendum, dé brancheorganisatie voor accountantskantoren in het MKB.